Boka besiktning

Boka
När du vill boka en tid för besiktning gör du följande:

1) Ange ditt registreringsnummer i fältet. Systemet kommer nu att leta fram information om din bil och visa de tider som finns tillgängliga för dig. Tiden du ser är när bilen skall till GSL för besiktningsöversyn. Besiktningen kommer då att ske nästföljande arbetsdag.

2) Om du av någon anledning väljer att åka själv till besiktningen utan att översyn är genomförd skall bilen besiktigas hos Carspect, Ringögatan 8c.
Klicka då även ur rutan "Boka även tid för besiktningsöversyn", även om vi helst ser att detta görs för att undvika kostnader för ombesiktning.

För mer information kan du alltid kontakta oss på Servicecenter, 031 - 368 49 00.

Klicka på den tidpunkt du vill boka. För att välja en annan vecka klickar du på pilarna till höger eller vänster. Du kan även använda kalendern för att snabbt leta dig fram till rätt vecka.


Kontrollbesiktning av fordon med bränslesystem för gas.
Från och med den 20 maj 2018 gäller nya besiktningsregler för fordon med bränslesystem för gas. Detta innebär att gastankarna måste vara frilagda så besiktningsteknikern kan okulärbesiktiga dessa.
Besiktning av fordon med gastankar utföres av tekniker på GSL, kontakta kundmottagningen för bokning av tid, 031-368 49 00.Obs! Handikappsbussar, större skåpbilar och skåpbilar med lift ska besiktigas hos Fordonsprovarna, Importgatan 24 v.g ring 031-318 62 80 för att boka tid hos dom. Släpkärror besiktigas hos Carspect, Importgatan 30.

Boka även tid för besiktningsöversyn
Registreringsnummer
Föregående vecka
Välj Datum
Nästa vecka
Måndag  30/3
Tisdag  31/3
Onsdag  1/4
Torsdag  2/4
Fredag  3/4